Style Switcher

Predefined Colors

Resources And Tools

Selamat Datang ke blog Ohpixels.com

..Disini aku senaraikan ‘tools‘ yang di perlukan untuk “MENGOPTIMUMKAN" Bisnes Online.

Tools‘ ini aku sarankan penggunaanya bagi memudahkan perjalanan bisnes online anda… 😉

Aku telah menguji dan menggunakan ‘tools‘ tersebut dengan baik tanpa sebarang masalah, jadi anda patutnya tiada masalah sekiranya menggunakan tools tersebut juga. Insyaallah 🙂

Nota pertengahan : Sumber-sumber ‘tools’ yang di nyatakan ini merupakan link affiliate, ini bermaksud sekiranya anda memilih melakukan pembelian dari link disini.. Aku akan menerima komisyen hasil dari pembelian tersebut.

.. Disini juga aku sarankan supaya.. 

..Anda tidak membelanjakan wang untuk membeli produk yang disyorkan ini kecuali ianya bermanfaat dan berguna untuk perniagaan online yang diusahakan.

Dalam erti kata lain, Beli jika ianya membantu mencapai MATLAMAT!

HOSTING

Tidak lain dan tidak bukan! Website terbaik aku semua menggunakan GB Network Solution. Kenapa? Sebab ianya mudah untuk setup website hanya dengan beberapa klik sahaja.

Lagipun website aku memecut laju ‘berhostkan’ hosting dari GB Network Solution. 😉 

Yang paling penting! Ianya mempunyai kriteris seperti berikut :

  • Murah tetapi berkualiti
  • Laju
  • Support yang mesra kepada pengguna 🙂
  • Support ticket yang pantas!
  • Ini penting iaitu sangat sangat sangattt jarang server down

Aku cadangkan gunakan hosting ini sekarang. Deal!

Picit Disini Untuk Melanggan!

AUTORESPONDER

Cerita dahulu.. 

Aku merupakan pemain tegar SoloAds. Membeli dan menjual ‘Clicks’ di pelbagai platform Facebook Group dan di platform Udimi. 

Tak tahu apa itu SoloAds? Tolong google. 😉 hehe

Bila mana aku merupakan pemain tegar SoloAds jadi tidak dapat tidak kebanyakkan Autoresponder aku dah cuba dan guna.. Ini termasuk Autoresponder self-hosted.. hoho

Jawapan aku kepada pemain FUNNEL dan email marketing.. gunakan lah Getresponse. 

Antara kriteria pilihan di GR yang terbaik adalah seperti berikut :

  • Antaramuka yang mudah dan simple, tersusun!
  • Cara penggunaan yang mudah
  • Harga murah tetapi sangat sangat berkualiti
  • Mempunyai fungsi AUTOMATION emel.
  • Yang paling penting lagi. Emel yang dihantar INBOX! Ohyeahhh!…

Nak belajar FUNNEL guna emel marketing? Just whatsapp aku ke nombor ini +601121425834

Picit Disini Untuk Melanggan!

TRACKING LINK

Kenapa ClickMagick?

Sebab :-

  1. Harga murah tetapi ber’level’ PRO!
  2. Tiada TrackingLink yang dapat menandingi clickmagick (CM)
  3. Mempunyai kelebihan dan fungsi-fungsi yang lebih dari mencukupi untuk semua ‘keadaan’ dalam perniagaan online
  4. Tak perlu fikir panjang. Ini adalah pilihan terbaik!

Just subscribe jer sekarang. Ucap terima kasih kemudian.. Hoho

Picit Disini Untuk Melanggan!